word lid

activiteiten

KiesJeSport10daagse 1

Bewegen en ontmoeten. 10 weken lang, iedere week een andere sport.

SPORTKENNISMAKINGS 10-DAAGSE DE KOOG

Senioren kiezen sport bij verenigingen
Senioren kunnen in de herfst weer meedoen met de Sportkennismakings10-daagse op Sportpark De Koog. Tijdens deze 10-daagse maken 60 plussers tien weken lang kennis met verschillende (verenigings)sporten en vormen van bewegen. Voor deze leeftijdsgroep is bewegen en elkaar ontmoeten erg belangrijk.

De volgende sporten komen onder andere aan bod: korfbal, tennis, jeu de boules, Aqua Sport, badminton, fitness, walking footbal en zitvolleybal. Dit wordt aangeboden door de onder andere KZ/thermo4U, BV Matchpoint, TV Westzijderveld, Atlantic Boules, Sports Performance, KZTV, GV Jahn, Zwembad Zaangolf, SC Hercules, VV Zaanstad en Sportbedrijf Zaanstad. Een mooi staaltje Zaanse samenwerking tussen gemeente, sportbedrijf en sportaanbieders. Meer weten over deze 10daagse of samenwerken met andere partijen? Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Programma
De 10 daagse vindt iedere vrijdag plaats en start weer op vrijdag 21 oktober. U bent vanaf 09:45 uur welkom en na afloop staat koffie en thee voor u klaar.
Wilt u zich aanmelden als deelnemer aan de 10daagse, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van Sportkennismakings10daagse De Koog. Deelname kosten zijn 10 euro voor de gehele 10 daagse.
De 10 daagse is een onderdeel van het Kies Je Sport, waarbij de toegankelijkheid van sportverenigingen wordt vergroot voor bewoners om langs te komen en mee te doen. Voor de sportverenigingen op het sportpark is het een mooie kans om het sport(aanbod) en de vereniging te presenteren aan een steeds groter wordende groep ouderen.