word lid

activiteiten

keyboard Help spacebar

Komt u er even niet uit met uw computer, tablet, smartphone of b.v. met uw digitale wekker of magnetron? Ook dan kunt u nu terecht bij KBO Seniorenbelang Zaanstreek Zuid!

Deze Digitale Service bij u thuis zal worden verzorgd door Sjef Otten. Sjef is vanuit zijn vakgebied een professionele DTP’er en heeft zich recent aangemeld als vrijwilliger bij onze afdeling. Hij houdt zich o.a. bezig met het beheer van onze KBO website, Facebook en opmaak van de Nieuwsbrief en andere documenten. Ook zal hij op vrijwillige basis gaan fungeren als digitale vraagbaak.

Sjef ServiceSjef heeft veel ervaring met het gebruik van een computer, tablet en een smartphone. Zijn specialiteit is vooral het gebruik van Apple apparatuur zoals een iMac, iPad en iPhone. Hij kan u bijvoorbeeld leren te werken met Apple producten, de juiste instellingen voor softwaregebruik van PC’s en Smartphones enz. aan u uitleggen en software gerelateerde problemen oplossen. Ook over de werking van bijvoorbeeld printers, digitale wekkers of andere digitale apparatuur kunt u tijdens deze Digitale Service bij u thuis uitleg krijgen (wel altijd zoveel mogelijk de gebruiksaanwijzing(en) van desbetreffende apparatuur gereedhouden). Apparaten die echt stuk zijn (zgn. hardware gerelateerde problemen) kan Sjef echter niet repareren.

U kunt zich opgeven voor een afspraak-aan-huis. Neemt u dan even contact op met onze secretaris Kees Scheffer; hetzij telefonisch (06 - 3308 5506), hetzij per e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Dit alles tegen een kleine onkostenvergoeding van € 3,-- per keer voor wat betreft de Digitale Service bij u thuis, plus een minimale reiskostenvergoeding van € 0,20 per km.

Deze Digitale Service bij u thuis is niet alleen bestemd voor de leden van KBO Seniorenbelang Zaanstreek Zuid, maar ook voor de leden van de afdelingen KBO Seniorenbelang Zaanstreek Noord (Krommenie en Wormerveer) en KBO Seniorenbelang Assendelft-Westzaan.