word lid

Inntelhotel 2859 2000x500

Kerstbrunch thumbnail

*** Kerstbrunch 2022 ***

Op vrijdag 16 december 2022 was het weer zover, het jaar is alweer bijna om. De Kerstbrunch! Een gezellige bijeenkomt in de bovenzaal van de Jozefkerk, georganiseerd door het bestuur van de KBO, waarvoor hulde. De leden werden ontvangen met koffie en een gebakje. De dames Aishwarya en Riley verzorgde met enthousiasme de kerstomlijsting door middel van muziek en zang op piano en gitaar. Sommige bekende en wat minder bekende songs passeerde de revue. Riley zong haar repertoire op een bescheiden wijze, waardoor af en toe haar zangkunsten een beetje achter bleven in de gesprekken onder de aanwezigen.

Na enige tijd werd de koffie verruild voor de heerlijke mosterd soep. Die liet een ieder zich goed smaken. Hierna werd het tijd om de kroketten vooral niet koud te laten worden. De brunch was erg goed verzorgd. Het ontbrak onze leden aan niets. Diverse vleeswaren, kaas, zoetigheid. Bolletjes wit en bruin. Krentenbrood en gewoon gesneden bruin en wit brood. Zelfs aan de mosterd voor de kroket was gedacht. Er waren melkproducten, maar ook sinaasappelsap en appelsap.

Toen alles ons prima had gesmaakt, had Kees nog een verrassing in de vorm van een mooie kerstbalpoint. Ook konden we onder het genot van een drankje nog even napraten.

Al met al, een geslaagde feestelijke afsluiting van het jaar.

Fijne kerst en een vredig 2023 voor een ieder.

93137218E1704B61B81C562E075C945A

 

 Bert Richters

Klik op onderstaande foto om de diashow te starten.