word lid

Inntelhotel 2859 2000x500

Samenwerking Unive

Collectieve kortingen voor KBO leden bij Univé

KBO Noord-Holland heeft voor de leden van de KBO in Noord-Holland scherpe contracten voor collectieve verzekeringen kunnen afsluiten. Niet alleen voor de zorgverzekering maar ook voor schadeverzekeringen.

Hoe het werkt, leest u hier.

De collectieve zorgverzekering van Univé

In 2023 is het voor leden van de KBO in Noord-Holland mogelijk een collectieve zorgverzekering af te sluiten. Deze zorgverzekering is speciaal voor onze leden.

Naast extra vergoedingen voor onder andere mantelzorg en fysiotherapie krijgen onze leden ook 10% korting op de aanvullende verzekeringen. Zo profiteren de leden nóg meer van het lidmaatschap van de KBO vereniging.

Daarnaast ontvangt men een vergoeding van het lidmaatschap van de KBO vereniging (tot een maximum van € 25 per jaar). Deze vergoeding ontvangt men vanuit de  https://www.kbonoordholland.nl/index.php/ledenservice/502-korting-op-schadeverzekeringen.

  • Om in aanmerking te komen voor de vergoeding van het lidmaatschap, moet men een declaratie indienen bij Univé. KBO-NH heeft hiervoor een standaard formulier opgesteld. De KBO vereniging kan het formulier samen met het magazine bij de leden bezorgen. Het formulier kan ook worden gedownload van de website van KBO-NH of men kan het opvragen bij de lokale KBO of de ledenservice van KBO Noord-Holland. 
    Klik hier voor het formulier.

  • Klik hier voor het persbericht met de informatie over de collectieve zorgverzekering.

Let op: Leden kunnen van zorgverzekering veranderen (overstappen) vanaf 12 november tot 31 december.

De collectieve korting op schadeverzekeringen van Univé

Met ingang van 1 januari 2023 kan men ook verschillende schadeverzekeringen afsluiten bij Univé met een collectieve korting van 5%!
Sluit men verzekeringen af in meerde pakketten dan komt bovenop de 5% korting nog eens een extra korting met een maximum van 10%. De korting kan dus oplopen tot 15% op elke afgesloten schadeverzekering!

Zo werkt pakketkorting:
1 verzekering         =       5% collectieve korting
2 verzekeringen     =       5% collectieve korting + 2% pakketkorting
3 verzekeringen     =       5% collectieve korting + 3% pakketkorting
enz. met een maximum van 10 pakketten en dus 5% collectieve korting + 10% pakketkorting

Let op: De pakketkorting loopt op per soort verzekering. Heeft u dus twee fietsverzekeringen, dan vallen deze onder één soort verzekering.

  • Klik hier voor het persbericht met de informatie over de collectieve korting op schadeverzekeringen.

Meer informatie vindt u op: https://www.kbonoordholland.nl/index.php/ledenservice/502-korting-op-schadeverzekeringen